Tietoa meistä

Stream Sport Finlandin takaa löytyvät liikkuvan kuvan sisällön ja tekniikan kotimaiset huippuosaajat, joilla on vuosikymmenien kokemus erilaisten urheilutapahtumien ja ohjelmien tuottamisesta sähköisiin viestimiin. Nyt kun internet-pohjaisista ratkaisuista on tullut varteenotettava vaihtoehto tapahtumaurheilun välittämiseen, on korkea aika hyödyntää myös tuo kokemus ja ammattitaito uusiinkin jakelukanaviin. Samalla haluamme tuoda mukanamme teknisen laatutason, johon urheilutapahtumien katsojat ovat tottuneet tv-lähetyksissä.

Stream Sport Finland rakentaa valmiita kokonaisratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja vapauttaa näin asiakkaan kapasiteettia keskittyä omiin avaintehtäviinsä. Luomme asiakaslähtöisiä konsepteja, joissa rakennamme toimivat yhteydet, suunnittelemme sisällöt ja varustamme lähetyksen HD-tason kuvauskalustolla, hidastusominaisuuksilla, TV-tason huippugrafiikalla ja sisällön ammattilaisilla. Välitämme lähetyksen asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Tarvittaessa voimme tarjota myös oman julkaisualustamme käyttöä vapaaseen tai maksulliseen katseluun. Käytössämme oleva moderni studio- ja editointitekniikka mahdollistaa helposti myös erillisten ohjelmien tekemisen. Kaiken tämän me kuitenkin pystymme tarjoamaan hintatasolla, jota todella kannattaa meiltä kysyä.

Stream Sport Finlandin taustalta löytyvät tutut ja luotettavat urheilulähetysten osaajat Moskito Sport ja ChyronHego. Yhteistyömme kattaa myös useimmat kotimaiset alan laadukkaat toimijat. Mutta mikä tärkeintä: nyt koko palvelulla on yksi osoite.

kuva